Algebehandling af tag, fliser og facader

Slip af med de genstridige alger på dine udendørs overflader

Mos og alger lægger sig på stort set alle overflader. Både fliser, tage og facader bliver med tiden ramt af algevækst, men det er hverken kønt at se på eller gør noget godt for din bygning. Tværtimod. Faktisk kan alger på din flisebelægning, dit tag og din facade være med til at give et dårligt førstehåndsindtryk af din firmabygning eller din private bolig, og samtidig kan de være ødelæggende og forårsage råd og svamp med en forkortet levetid på den ramte overflade til følge.

Er du også træt af de grimme algeplamager på dit tag, din facade eller på din belægning? Så lad os hos FM Multiservice give dine udendørs overflader en grundig algebehandling.

Vi tilbyder algerens for både private husejere og erhvervskunder i bl.a. Aabenraa, Haderslev, Sønderborg og mange andre steder. Skal vi også komme en tur forbi dig?

Hvad er algebehandling?

En algebehandling er en behandling, der effektivt fjerner alger fra den pågældende overflade. Typisk vil det være facader, tage og fliser, der rammes af alger, og her er det samtidig også forholdsvist ligetil at fjerne algerne igen, hvis man har det rette udstyr og de rette midler – og det har vi selvfølgelig!

Vi bruger et miljøgodkendt algebekæmpelsesmiddel

Vi behandler med et miljøgodkendt algebekæmpelsesmiddel, som vi sprøjter ud med en lanse. Midlet indeholder ingen skadelige midler og kan derfor ikke gøre skade eller ødelægge hverken det behandlede område eller omkringliggende områder.

Skal vi fjerne algerne fra dine overflader?

Med vores algebehandling kan du:

Få en flot og velholdt facade

Forlænge levetiden på taget, fliserne og facaden

Undgå faldulykker på fliserne

Øge værdien af dit hus og gøre det lettere at sælge

Give dine gæster eller kunder et godt førstehåndsindtryk af din bygning.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på vores arbejde og sørger for et grundigt resultat. Kontakt os i dag og indhent et uforpligtende tilbud med en skarp pris på algebehandling samt rensning af tag, fliser og facader. Vi bruger miljøgodkendte midler, er fleksible, og vi bruger den tid, det tager at få et flot resultat.​​

​Kontakt os for et godt tilbud

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os på Facebook og Instagram