​Slibning af trægulv udføres med et flot resultat for øje

​Giv nyt liv til dit gamle trægulv

Er dit trægulv blevet gammelt og slidt at se på? Er overfladebehandlingen slidt af, og er der synlige ridser og ujævnheder i gulvet? I stedet for at investere i et helt nyt gulv, så lad os hos FM Multiservice slibe det og give det den rette efterbehandling. På den måde kan du få dit gamle trægulv til at se ud som nyt til en meget billigere pris, end hvad et helt nyt trægulv koster.

Vi tilbyder slibning af trægulv for både private boligejere og forskellige typer erhvervskunder. Vi kører bl.a. ud til opgaver for vores kunder i Sønderborg, Aabenraa, Haderslev og omegn, og vi kommer derfor også gerne en tur forbi din adresse for at give nyt liv til dit gamle trægulv.

Vi er grundige og omhyggelige

Det er altafgørende for os, at du får et flot resultat i høj kvalitet, når vi har været forbi til en slibning af trægulv. Derfor er vi utrolig grundige og omhyggelige med vores arbejde, og vi tager os den tid, som er nødvendig for, at vi opnår det bedste resultat.

Vi lægger stor vægt på den høje kvalitet og den gode service, og derfor kan du trygt vælge at lade vores firma udføre din gulvafslibning, hvis dine trægulve er blevet kedelige at se på.

Spar omkostninger til et helt nyt gulv

Det er dyrt at få lagt et nyt trægulv, og ofte er det slet ikke nødvendigt. Hvis du har et trægulv, kan det typisk slibes ned mange gange, før det er nødvendigt helt at udskifte gulvet. Det er en stor fordel, fordi en slibning af trægulv er væsentlig billigere end at udskifte gulvet, og samtidig er det også et mere bæredygtigt valg.

Efter en gulvafslibning er det vigtigt at give gulvet en efterbehandling, så du kan bevare det flotte resultat i længst mulig tid og samtidig få en overflade, som er til at tørre af. Her er der flere forskellige muligheder, og sammen med dig finder vi den rette løsning, der passer til dine behov.

Kontakt os for en pris på slibning af trægulv

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på slibning af trægulv og udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig. Vores medarbejder er uddannet i faget.

​Kontakt os for et godt tilbud

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os på Facebook og Instagram