​Hulmursisolering af murstenshuse

​Isolering af hulmur der kan give store økonomiske besparelser

Bor du i et gammelt hus, kan der typisk være mange penge at spare på dine varmeudgifter ved at få foretaget en hulmursisolering. Dette arbejde udfører vi hos FM Multiservice gerne for dig. Vi skyder ind med evt. papiruld og på den måde sikre at dækker alle steder.

Vi tilbyder efterisolering af facade for både private husejere og erhvervskunder. Det kan f.eks. være i Haderslev, Sønderborg eller Aabenraa. Det kan også være i mange andre områder alt afhængigt af, hvor du har brug for vores hjælp henne.

5 fordele ved facadeisolering

Hulmursisolering er en udvendig facadeisolering, der fører mange fordele med sig. Her kan bl.a. nævnes:

Du kan spare penge på dit varmeforbrug

Du kan undgå træk fra utætte vægge

Du kan minimere risikoen for fugtskader og dannelsen af skimmelsvamp

Du kan få et bedre indeklima

Du slipper for at bruge boligkvadratmeter på din vægisolering

Vores medarbejder er uddannet i faget

Ved en hulmursisolering bliver isoleringen lagt i facadens hulmur, og du kommer dermed ikke til at miste nogen af dine boligkvadratmeter på at få isoleret hulmuren. Det betyder samtidig også, at du slipper for at have os gående rundt inde i dit hjem for at udføre isoleringsarbejdet, ligesom du slipper for det besvær, der følger med.

Det eneste en hulmursisolering kræver er blot, at du har et hus, der har en ydervæg med en hulmur. Det er typisk murede huse fra 1920’erne og opefter.

Hvad koster hulmursisolering?

Vores priser på hulmursisolering varierer alt afhængigt af, hvor mange millimeter isolering der er plads til i din hulmur, og hvor mange kvadratmeter der skal isoleres. Vi tilbyder dog altid en billig pris på vores arbejde, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig. Har du fået et tilbud et andet sted fra, matcher vi prisen.

Skal vi isolere din hulmur?

Vi udfører vores arbejde grundigt, vi er fleksible, og vi leverer altid en høj kvalitet og en god service. Med vores hjælp kan du både få et behageligt indeklima og spare penge på varmeregningen, så kontakt os gerne allerede i dag, hvis vi skal isolere din hulmur.

Du kan også kombinere hulmursisolering med loftisolering for en optimal isolering af din bygning. Vores medarbejder er uddannet i faget, og hermed din garanti for et godt resultat.

​Kontakt os for et godt tilbud

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os på Facebook og Instagram