​Loftisolering der betaler sig

​Spar penge på varmeregningen med isolering af loftrum

Kunne du tænke dig at spare penge på din varmeregning? Så er en loftisolering et rigtigt godt sted at starte. Det er her, der er flest penge at spare på varmen, og dermed er udgifterne til isoleringsarbejdet hurtigt tjent ind igen – typisk allerede inden for 2-3 år. Det er også denne type isolering, som Energistyrelsen anbefaler, at man starter med. Vi skyder ind med evt. papiruld og på den måde sikre at dækker alle steder.

Hos FM Multiservice står vi klar til at hjælpe dig, hvis du kunne tænke dig at få isoleret loftet på din bygning. Vi tilbyder loftisolering for både private husejere og erhvervskunder af forskellig art, og vi kører bl.a. ud til adresser i Haderslev, Aabenraa, Sønderborg og flere andre omkringliggende områder.

5 fordele ved loftisolering

Det er ikke kun de potentielt store besparelser på varmeregningen, som du kan nyde godt af ved at investere i en loftisolering. Du kan også få glæde af følgende fordele:

Du kan få et bedre indeklima

Du kan minimere CO2-udslippet fra din bolig og dermed gøre noget godt for miljøet

Du kan undgå kulde og træk fra loftet

Som nævnt kan du også spare penge på varmeregningen

Du kan øge værdien af dit hus og gøre det lettere at sælge

Vores medarbejder er uddannet i faget​

Derfor skal du lade os isolere dit loft

Når du vælger at lade vores firma stå for din loftisolering, så kan du altid forvente at få udført grundigt arbejde. Vi tager os altid den tid, som det tager at opnå det bedste resultat, og vi ved, hvad vi laver. Alle vores medarbejdere har de korrekte kurser, som gør dem i stand til at udføre isoleringsarbejdet på korrekt vis.

Vi er et ungt og skarpt team, der ønsker at sikre vores kunder veludført arbejde i høj kvalitet og samtidig levere en god service. Vi er derfor meget fleksible, og vi finder altid en god løsning uanset opgaven.

Hvad koster isolering af loft?

Vores priser på loftisolering er utrolig konkurrencedygtige. Har du fået en pris fra et andet firma, matcher vi den. Kontakt os derfor gerne i dag og indhent et uforpligtende tilbud med en billig pris.

Husk, at udgifterne til isolering af loftet typisk er tjent ind igen allerede inden for 2-3 år, og derfor kan en loftisolering altid betale sig. Vores medarbejder er uddannet i faget.​

​Kontakt os for et godt tilbud

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os på Facebook og Instagram