​Fliserens udføres for private husejere og erhvervskunder

Rensning af fliser der sikrer en flot belægning

Med fliserens kan du beskytte dine fliser og forlænge deres levetid, samtidig med at du undgår grimme algeplamager og flisepest på dine belægninger. Hos FM Multiservice står vi klar til at komme forbi din adresse og rense fliserne, så du igen kan få en flot belægning, der næsten ser ud som ny.

Vi tilbyder fliserens for både private husejere og forskellige former for erhvervskunder. Det kan f.eks. være i Sønderborg, Haderslev eller Aabenraa, men det kan også være et andet sted i nærheden.

​​4 fordele ved at få udført fliserens

Er du endnu ikke helt overbevist om, hvorfor fliserens er en god ide? Så læs med her. Vi har samlet en oversigt over 4 konkrete fordele ved at få foretaget en fliserensning:

Du slipper for grimme fliser, der giver et dårligt førstehåndsindtryk af dit hus eller din erhvervsbygning

Du kan undgå frostsprængninger og svampeangreb på fliserne, der kan forkorte deres levetid

Du minimerer risikoen for faldulykker, da fliser med mos og alger kan blive utrolig glatte

Du kan spare pengene på at få lagt helt nye fliser

​​

Der er med andre ord både sikkerhedsmæssige, økonomiske og ikke mindst æstetiske grunde til at få udført en grundig rensning af fliserne, hvis de er belagt med mos, alger og lignende.

Derfor skal du lade vores firma rense dine fliser

Der er flere gode grunde til at lade vores firma rense fliser for dig. Vidste du for eksempel, at vores fliserens er miljøvenlig og uden nogen skadelige midler? Vores renseprodukter kan både bruges på sten, fliser og træoverflader, uden at de hverken ødelægger eller gør skade hverken på det behandlede område eller på de omkringliggende omgivelser.

Ud over at vi går højt op i miljøet, så lægger vi også stor vægt på altid at udføre vores arbejde grundigt, så du er sikret et flot og veludført resultat i højeste kvalitet. Vi bruger altid den nødvendige tid, som det tager at give dig flotte fliser igen.

Kontakt os og indhent et skarpt tilbud på fliserensning

Ønsker du en skarp pris på fliserens? Så kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og prismatch.​

​Kontakt os for et godt tilbud

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os på Facebook og Instagram