​Rengøring og polering af linoleumsgulve

​Vi tilbyder at polere gulvet fint og blankt igen - vi tilbyder to måder

  • Første måde:
    ​Rens gulvet i grundrens
    ​Polere med Lenoliumsæbe
  • Anden måde:
    ​Rens gulvet i grundrens
    ​PUR-behandling/Polish med malerrulle​

Når du har et linoleumsgulv er det vigtigt, at du rengør og plejer det korrekt. Ellers kan det skade gulvet, så det kommer til at se mere slidt og gammelt ud, end det egentligt er.

Eksempler på skadelige produkter til linoleumsgulve er bl.a. brun sæbe, klor, salmiak, acetone, afløbsrens, gulvlak og listen fortsætter. Derfor er det aldrig dårligt givet ud, at få en professionel gulvmand til at klare arbejdet for dig.

Hos FM Multiservice i Sønderborg har vi flere års erfaring med pleje og rengøring af linoleumsgulve. Så du er altid i 100 % trygge hænder, når du overlader arbejdet til os.

Fokus på miljøet

Udover at være en professionel virksomhed, har vi også et stort fokus på at vælge grønne produkter. Miljøvenlighed er noget vi prioriterer højt. Vi bestræber os altid på at vælge de mest effektive metoder uden at gå på kompromis med også at passe på vores miljø. Du kan derfor vælge os med god samvittighed.

Ønsker du at høre mere om mulighederne for at få hjælp til rengøring af linoleumsgulve? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at hjælpe dig.​

​Kontakt os for et godt tilbud

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os på Facebook og Instagram