​Sandblæsning af facade

Få en flot facade på din bygning

Med sandblæsning har du mulighed for igen at få en flot facade på din bygning. Hvis husets facade trænger til at blive frisket op, så lad os hos FM Multiservice hjælpe dig. Vi har det rette udstyr, de rette teknikker og den rette viden, der skal til for at sikre dig en flot facade på dit hus igen.

Vi tilbyder sandblæsning af hus og andre typer bygninger for både private og erhverv. Vi kører bl.a. til opgaver for kunder i Sønderborg og omegn, men også i Aabenraa, Haderslev og flere andre områder i nærheden. Har du en opgave til os, så kontakt os gerne og hør, om ikke vi også kommer en tur forbi dig.​

​En grundig og effektiv rensningsmetode til facaden

Sandblæsning er en metode, der består i, at vi blæser et finkornet materiale på husets facade for at rense overfladen. Med sandblæsning kan vi blandt andet fjerne gammel maling, svamp, kalk, smuds og snavs, og på den måde kan vi således give dig en flot og ny facade igen.

7 fordele ved at lade os udføre arbejdet

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du bør lade lige netop vores virksomhed udføre sandblæsningen af din bygnings facade, så læs med her, hvor vi har samlet 7 fordele ved at lade lige netop os udføre arbejdet:

​Vi er grundige og tager os den tid, der skal til for at sikre dig det bedste resultat

Vi leverer en høj kvalitet og en god service

Vi er meget fleksible, og vi finder altid en god løsning

Vi er et ungt og skarpt team

Vi har alle de rigtige kurser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser

Vi sikrer dig en flot facade, der ser ud som ny

Hvad koster sandblæsning af hus?

Som nævnt tilbyder vi konkurrencedygtige priser på alt vores arbejde. Det gælder naturligvis også i forbindelse med sandblæsning. Har du fået et tilbud et andet sted fra, så matcher vi gerne prisen, og ellers er du velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud.

​Kontakt os for et godt tilbud

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os på Facebook og Instagram